Politica de confidentialitate în temeiul GDPR

Caroli Foods Group S.R.L., denumita în continuare „CFG” sau „Societatea” pune la dispozitia utilizatorilor paginilor web aflate la adresele URL de mai jos prezenta politica de confidentialitate, cu scopul de a furniza informatii cu privire la modul în care va prelucram datele cu caracter personal si în care va protejam viata privata si informatiile, respectând toate legile si reglementarile aplicabile protectiei datelor, inclusiv Regulamentul General privind Protectia Datelor (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (GDPR).

Paginile web la care se refera prezenta politica de confidentialitate sunt cele aflate la adresele URL: www.carolifoods.ro, www.casacarolistilor.ro, www.caroli.ro, www.campofrio.ro, www.sissiromania.ro, www.activesnack.ro, www.celmaibineplatitjob.ro (fiecare denumit în continuare „Site-ul web”). Politica de confidentialitate poate fi accesata in cadrul fiecarui Site web mentionat.

CFG solicita utilizatorului sa aloce câteva minute pentru a citi cu atentie prezenta politica de confidentialitate.

Introducere.

Prezenta politica de confidentialitate se aplica fiecarui Site web al CFG mentionat mai sus, precum si interactiunilor dintre utilizator si CFG prin intermediul paginii web mentionate.

De asemenea, persoanele care si-au exprimat consimtamantul pentru a primi comunicari de marketing despre produsele si serviciile Caroli Foods Group, despre campaniile promotionale sau concursurile organizate de Caroli Foods Group ori pentru a participa la studii de piata/sondaje despre produsele si serviciile noastre sunt incurajate sa acceseze aceasta politica de confidentialitate, care contine informatii despre modul in care sunt prelucrate datele lor in aceste scopuri.

CFG va putea modifica aceasta politica de confidentialitate atunci când este necesar. În cazul introducerii unor modificari, acestea va vor fi comunicate prin intermediul paginii web sau prin alte mijloace, astfel încât sa puteti lua la cunostinta efectiv de noile conditii privind confidentialitatea. În cazul în care continuati sa utilizati functionalitatile puse la dispozitie de catre CFG dupa ce ati fost informat cu privire la modificarile mentionate mai sus, se va presupune ca sunteti de acord cu acestea, cu exceptia cazurilor în care este necesar consimtamântul dumneavoastra expres. 

Cine este operatorul care prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal?

Operatorul datelor cu caracter personal este Societatea Caroli Foods Group S.R.L, o societate cu sediul social în mun.Pitesti, Intrarea Abatorului nr. 30, cu punct de lucru si sediu ales pentru comunicari si corespondenta in Bucuresti, Bd. Timisoara nr. 26Z, cladirea Anchor Plaza, corp C, et.5, sector 6, cod postal 061331, înregistrata la ORC Pitesti J3/38/2003 din 16.01.2003, cod unic de înregistrare 6543790.

Pentru a asigura o gestionare adecvata în cadrul prelucrarii datelor dumneavoastra de catre CFG, a fost desemnat un responsabil cu protectia datelor, caruia i va puteti adresa pentru orice nelamurire pe care o aveti si pe care îl puteti contacta la adresa de email dpo.external@campofriofg.com

Care este scopul prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal?

Datele cu caracter personal furnizate de utilizatorii Site-ului web pot fi prelucrate de catre CFG în urmatoarele scopuri, în functie de tipul de date furnizate de utilizator, precum si de interactiunile dintre utilizatorul si CFG prin intermediul paginii web.

 1. Navigarea pe Site-ul web. Utilizarea cookie-urilor:

atunci când vizitati Site-ul nostru web, utilizam cookie-uri pentru a colecta automat informatii cu caracter tehnic care pot identifica utilizatorul, cum ar fi adresa IP, tipul de browser de internet folosit pentru navigarea pe Site-ul nostru web, sistemul dumneavoastra de operare, denumirea domeniului sau gazda domeniului prin intermediul caruia utilizatorul navigheaza pe Site-ul web. Principalul scop al utilizarii cookie-urilor este sa va ajute sa aveti parte de o experienta de navigare îmbunatatita si, de asemenea, în scopuri de publicitate, pentru a va putea oferi un continut individualizat si adaptat intereselor si preferintelor dumneavoastra. Drept urmare, în masura în care v-ati exprimat acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor, le vom utiliza pentru a va oferi o experienta personalizata si relevanta de navigare pe Site-ul nostru web si pentru a întelege modul în care interactionati cu continutul nostru publicitar. Pentru mai multe informatii despre utilizarea cookie-urilor pe acest Site web si scopurile în care acestea sunt utilizate, precum si cu privire la posibilitatile de a controla si/sau dezactiva cookie-urile, va rugam sa consultati Politica noastra privind cookie-urile care poate fi accesata aici.

2. Contactul cu utilizatorii Site-ului web si gestionarea si tratarea cererilor si solicitarilor din partea acestora:

Datele cu caracter personal ale utilizatorilor care contacteaza CFG prin intermediul oricaruia dintre canalele de contact puse la dispozitie prin intermediul Site-ului web pentru a primi cereri si/sau solicitari de la utilizatori vor fi prelucrate în scopul mentinerii contactului între parti, al gestionarii utilizatorilor Site-ului web, al furnizarii de servicii de asistenta pentru clienti sau utilizatori si al gestionarii si solutionarii unor astfel de cereri si solicitari.

3. Gestionarea si desfasurarea campaniilor promotionale si a concursurilor :

Datele cu caracter personal ale utilizatorilor colectate prin înregistrarea utilizatorului ca participant la oricare dintre campaniile promotionale oferite de CFG prin intermediul paginii sale web vor fi prelucrate în scopul gestionarii modului de desfasurare a campaniilor în cauza si/sau a concursurilor, al acordarii premiului respectiv câstigatorului (câstigatorilor) campaniei, pentru analiza eficacitatii campaniilor noastre promotionale, pentru derularea programelor de loialitate, precum si în vederea respectarii de catre CFG a oricaror obligatii juridice si fiscale aplicabile în calitate de entitate organizatoare a campaniei si/sau a concursului în cauza.

În cazul în care vom colecta date cu caracter personal precum seria si numarul cartii de identitate sau codul numeric personal, acestea vor fi colectate si folosite în scopul de mai sus doar pentru a ne conforma obligatiilor fiscale legate de premiile acordate câstigatorilor campaniilor si/sau concursurilor. Participarea dumneavoastra la astfel de campanii promotionale si/sau concursuri sau programe de loialitate este voluntara. Drept urmare, dumneavoastra decideti daca sa ne oferiti datele dumneavoastra cu caracter personal, prin completarea formularelor de participare pe Site-ul nostru web sau a altor formulare similare prevazute de regulamentele campaniilor respective.

CFG informeaza ca, în orice caz, datele vor fi prelucrate în conformitate cu bazele legale si contractuale care reglementeaza campania sau concursul în cauza, incluzand regulamentul aplicabil campaniei/concursului respectiv, în care utilizatorul poate gasi informatii detaliate privind protectia datelor, iar acestea trebuie acceptate de catre utilizator înainte de participarea sa la campanie/concurs.

4. Comunicari de marketing direct:

Putem prelucra datele cu caracter personal pentru a va informa despre produsele si serviciile noastre, oferte promotionale si pentru abonarea la buletinele informative. Ca regula generala, aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate în scopuri de marketing direct doar cu consimtamântul dumneavoastra si prin utilizarea canalelor de comunicare (de exemplu, e-mail, sms etc.) cu care ati fost de acord atunci când v-ati exprimat consimtamântul. Cu toate acestea, în masura în care ne-ati comunicat adresa dumneavoastra de e-mail cu ocazia achizitionarii unui produs sau serviciu de la noi, putem folosi adresa de e-mail, în conformitate cu prevederile legale în vigoare care ne permit sa va transmitem comunicari comerciale cu privire la produse sau servicii similare, pe baza interesului nostru legitim în acest sens; în orice caz, la obtinerea adresei de e-mail de la dumneavoastra si ulterior, odata cu fiecare mesaj de marketing pe care vi-l putem trimite, va vom oferi posibilitatea de a va opune acestei utilizari a adresei de e-mail (dezabonare).

5. Sondaje, studii privind satisfactia clientilor si feedback de la clienti

Vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atunci când decideti sa participati la sondajele sau studiile noastre de piata, la anchetele privind gradul de satisfactie a clientului sau când ne furnizati feedback cu privire la produsele si serviciile noastre. Astfel de date cu caracter personal vor fi prelucrate în scopul de mai sus doar pe baza consimtamântului dumneavoastra, având de asemenea în vedere si interesul nostru legitim de a ne ajuta sa întelegem nevoile si asteptarile clientilor cu privire la produsele si serviciile noastre. Participarea dumneavoastra la astfel de sondaje sau studii de piata este voluntara. În consecinta, este alegerea dumneavoastra daca ne furnizati sau nu datele cu caracter personal (precum nume si prenume, informatii privind preferintele si obiceiurile de cumparare sau alte date cu caracter personal pe care va oferiti sa ni le furnizati), prin completarea formularelor de participare de pe Site-ul nostru web sau alte formulare similare furnizate în cadrul respectivelor sondaje sau studii.

6. Sectiunea ”Cariere”:

Datele personale ale utilizatorilor care doresc sa participe la procesele noastre de recrutare de personal sunt colectate prin intermediul sectiunii „Cariere” puse la dispozitia publicului la adresa URL http://carolifoods.ro/ro/cariere/. Datele furnizate vor fi prelucrate în scopul permiterii înregistrarii candidatilor, al înregistrarii acestora în calitate de candidati pentru ofertele noastre de munca si, daca este cazul, pentru a le permite participarea la procesele noastre de selectie. În sectiunea dedicata ocuparii fortei de munca, disponibila la adresa URL mentionata mai sus, veti regasi informatii în detaliu despre prelucrarea datelor si vom solicita consimtamântul dumneavoastra pentru aceasta prelucrare, atunci când este cazul.

Ce date sunt prelucrate de CFG si din ce surse provin acestea?

Datele pe care CFG le prelucreaza ca urmare a interactiunilor utilizatorului prin intermediul Site-ului nostru web provin din urmatoarele surse:

  • Datele furnizate de utilizator odata cu completarea spatiilor pentru gestionarea procesului de comunicare cu utilizatorii puse la dispozitie de CFG si/sau a spatiilor puse la dispozitie pentru participarea la campaniile promotionale organizate de CFG, prin trimiterea de e-mailuri sau prin orice alt mijloc prin care CFG comunica cu utilizatorul.
  • Datele generate ca urmare a desfasurarii, gestionarii si tratarii relatiei stabilite între utilizator si

CFG poate prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal, în functie de relatia stabilita cu utilizatorul: 

  • Date de identificare si de contact, respectiv orice informatii care permit Societatii sa va identifice si sa va contacteze (de exemplu, nume si prenume, adresa de e-mail, adresa postala, cod postal, oras, sector/judet numarul de telefon).
  • Date academice sau profesionale si/sau detalii legate de ocuparea unui loc de munca (de exemplu, datele continute în curriculum vitae).
  • Alte tipuri de date: produse favorite, hobby-uri, interese, informatii legate de stilul de viata; informatii de înregistrare sau conectare solicitate de Site-ul web al Societatii (de exemplu, ID logare/ e-mail, nume de utilizator, parola, intrebari de securitate/ raspunsuri; feedback oferit în calitate de consumator, respectiv informatii pe care le furnizati pe Site-ul web despre experienta dumneavoastra în utilizarea produselor si serviciilor (de exemplu, comentarii si sugestii, testimoniale sau alte informatii legate de produsele Caroli Foods Group); continut generat de consumator, respectiv orice continut (de exemplu, fotografii, imagini video sau povesti personale) pe care il creati si îl distribuiti pe acest website sau indirect (de exemplu adresa IP).

Exclusiv în cazul în care utilizatorul paginii noastre web ofera alte tipuri de date în interactiunile cu CFG aceste date vor fi prelucrate de catre CFG numai daca prelucrarea lor este necesara pentru atingerea scopului urmarit. În caz contrar, datele vor fi distruse fara sa fi fost salvate anterior de catre CFG.

Care este temeiul juridic al prelucrarii datelor dumneavoastra de catre CFG?

CFG prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de utilizatorii paginii sale web în conformitate cu urmatoarele temeiuri juridice, în functie de tipul de date furnizate de utilizator, precum si de interactiunile dintre utilizator si CFG: 

1. Prelucrarea datelor dumneavoastra în scopuri privind ”Navigarea pe website. Utilizarea cookie-urilor” este realizata exclusiv în temeiul consimtamântului solicitat utilizatorului.

2. Prelucrarea datelor dumneavoastra în scopuri privind „Contactul cu utilizatorii Site-ului web si gestionarea si tratarea cererilor si solicitarilor din partea acestora” se bazeaza pe gestionarea si tratarea relatiei juridice dintre utilizator si CFG, cu alte cuvinte, pe interesul legitim al Societatii în gestionarea cererii dumneavoastra, mentinerea contactului între parti si, dupa caz, furnizarea serviciului solicitat de utilizator, excutarea unei obligatii legale, spre exemplu în ceea ce priveste solutionarea solicitarilor de exercitare a drepturilor utilizatorilor cu privire la prelucrarea datelor lor, precum si, daca este necesar, pe acordul care va fi solicitat utilizatorului.

3. Prelucrarea datelor dumneavoastra în scopuri privind „Gestionarea si desfasurarea campaniilor promotionale si concursurilor” si sectiunea „Cariere” se bazeaza pe interesul legitim al societatii de a organiza campanii de promovare a produselor, serviciilor si activitatilor desfasurate de Societate în beneficiul consumatorilor si de loializare a clientilor si recrutare a personalului corespunzator necesitatilor Societatii, precum si pe executarea unei obligatii contractuale si legale în ceea ce priveste prelucrarea datelor participantilor in vederea derularii campaniei promotionale/concursului, respectiv prelucrarea datelor câstigatorilor campaniilor promotionale/concursurilor în scopul acordarii premiului si, de asemenea, în scopul respectarii cerintelor legale fiscale. În toate situatiile în care consimtamântul este necesar, acesta va fi solicitat utilizatorului.

4. Prelucrarea datelor dumneavoastra în scopuri privind „Comunicari de marketing direct” se bazeaza pe consimtamântul care este solicitat, în fiecare caz, utilizatorului.

5. Prelucrarea datelor dumneavoastra în scopuri privind „Sondaje, studii privind satisfactia clientilor si feedback de la clienti” se bazeaza pe consimtamântul solicitat utilizatorului, precum si pe interesul legitim de a desfasura actiuni pentru a intelege nevoile si asteptarile clientilor cu privire la produsele si serviciile societatii.

CFG informeaza ca va prelucra date cu caracter personal în scopuri bazate pe consimtamântul utilizatorului doar în cazurile în care utilizatorul si-a dat acordul pentru fiecare dintre prelucrari, prin mijloacele de obtinere a consimtamântului puse la dispozitie de catre CFG.

Cine sunt destinatarii datelor dumneavoastra?

Datele colectate de CFG prin intermediul acestei pagini web vor putea fi comunicate urmatorilor destinatari din Romania, în functie de temeiul legal al comunicarii si numai în cazul în care este necesar:

  • Autoritatilor sau institutiilor publice (de exemplu, în cazul în care comunicarea este necesara pentru gestionarea reclamatiilor, pentru îndeplinirea obligatiilor legale si fiscale care rezulta din organizarea campaniilor promotionale si concursurilor sau atunci cand Societatea este obligata in virtutea unei prevederi legale sa furnizeze informatii autoritatilor sau institutiilor avand competente în realizarea de inspectii si controale asupra activitatii si activelor Societatii ori instantelor de judecata, pentru protejarea drepturilor si activelor Societatii),
  • Notarilor publici (de exemplu, pentru organizarea tragerilor la sorti promotionale).
  • Agentiilor de marketing direct, publicitate, media digitala, furnizorilor de servicii de curierat (pentru organizarea concursurilor, pentru expedierea premiilor, pentru trimiterea comunicarilor comerciale),
  • Furnizorilor de servicii de sondaje sau studii privind satisfactia clientilor si feedback de la clienti furnizorilor de servicii de centru de apel (in baza temeiurilor pentru aceste scopuri),
  • Societatilor care ofera servicii de gazduire a platformelor Societatii si societatilor care asigura întretinere tehnica a website-ului,
  • Auditorilor financiari sau juridici, eventualilor terti achizitori, în masura în care activitatea Societatii ar fi transferata (în totalitate sau partial), iar datele persoanelor vizate ar fi parte din activele care fac obiectul unei astfel de tranzactii,
  • Societatilor din grupul din care face parte CFG, respectiv Caroli Management Services S.R.L si, daca este necesar, in cazul Site-ului web activesnack.ro, catre Caroli Brands S.R.L., iar societatile respective vor respecta instructiunile Societatii în ceea ce priveste prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

În ceea ce priveste celelalte scopuri ale prelucrarii datelor detaliate în prezenta politica de confidentialitate, CFG îi informeaza pe utilizatori ca aceste scopuri nu implica comunicarea datelor acestora de catre CFG catre parti terte.

Cât timp pastram datele dumneavoastra?

CFG va pastra datele dumneavoastra cu caracter personal cât timp este necesar pentru prestarea serviciului solicitat si/sau pentru atingerea scopului propus al prelucrarii.

Ulterior, atât timp cât utilizatorul nu si-a exercitat dreptul de stergere, datele sale vor fi pastrate pe durata termenelor legale aplicabile în fiecare caz, în functie de tipul de date si de scopul prelucrarii.

În orice caz, utilizatorul poate solicita informatii detaliate despre termenele de pastrare a datelor aplicabile în cadrul CFG luând legatura cu responsabilul nostru cu protectia datelor, care poate fi contactat la adresa dpo.external@campofriofg.com

Estimam ca activitatile de prelucrare detaliate mai sus vor necesita stocarea datelor cu caracter personal pe urmatoarele perioade:

 

Scop

Durata

1

Navigarea pe Site-ul web si utilizarea cookie-urilor

1 an

2

Raspunsul la întrebarile, solicitarile sau reclamatiile dumneavoastra

3 ani

3

Organizarea si gestionarea campaniilor promotionale, a datelor cu caracter personal

Durata derularii campaniei promotionale si acordarii premiilor, precum si perioada necesara pentru protejarea drepturilor Societatii, avand in vedere legea aplicabila, inclusiv perioada de prescriptie si termenele prevazute de legislatia fiscala.

4

Comunicari de marketing direct

Pana la momentul retragerii consimtamantului de catre persoana vizata

5

Realizarea de sondaje, studii de piata, anchete privind gradul de satisfactie a clientului sau pentru a obtine feedback de la clientii nostri cu privire la produsele si serviciile noastre

3 ani

 

Odata ce perioada de prelucrare indicata mai sus expira, iar Societatea nu mai are motive legale sau legitime de a prelucra datele utilizatorilor cu caracter personal, datele vor fi sterse în conformitate cu procedurile acesteia, care pot implica arhivarea, anonimizarea sau distrugerea acestora.

Care sunt datele cu caracter personal pe care trebuie sa ni le furnizati în fiecare caz?

CFG îi informeaza pe utilizatori ca, atunci când datele cu caracter personal sunt colectate printr-un formular pus la dispozitie pe Site-ul nostru, va fi necesar ca utilizatorul sa furnizeze cel putin datele indicate ca fiind obligatorii în formularul respectiv. În cazul în care nu se furnizeaza cel putin aceste date, considerate necesare, CFG nu va putea gestiona serviciul sau cererea formulata de utilizator.

De asemenea, CFG îi informeaza pe utilizatorii care doresc sa participe la o promotie organizata de CFG ca, în astfel de cazuri, vor trebui sa furnizeze datele cu caracter personal solicitate în fiecare caz, în conformitate cu mecanismul promotiei în cauza si cu dispozitiile bazelor juridice ale promotiei, incluzand regulamentul campaniei/concursului respectiv. Daca nu furnizeaza datele necesare în fiecare caz, utilizatorul nu va putea participa la promotia în cauza si, daca este cazul, nu va putea primi premiul asociat promotiei.

Ce anume trebuie sa garantati atunci când furnizati date cu caracter personal?

Utilizatorul garanteaza ca datele furnizate sunt reale, exacte, complete si actualizate, fiind responsabil pentru orice prejudiciu, direct sau indirect, care ar putea rezulta ca urmare a încalcarii acestei obligatii. 

În cazul în care utilizatorul furnizeaza date care apartin unei terte parti, acesta garanteaza ca a informat respectiva terta parte cu privire la toate aspectele cuprinse în prezenta politica de confidentialitate si ca a obtinut consimtamântul de a ne furniza datele acesteia în scopul prelucrarii în cauza. Toate acestea trebuie sa aiba loc înainte de furnizarea datelor unei terte parti prin intermediul Site-ului nostru web.

CFG va informeaza ca pentru a furniza datele dumneavoastra cu caracter personal, în orice mod, prin intermediul Site-ului nostru, trebuie sa aveti peste 16 ani. Utilizatorul care furnizeaza date catre CFG prin intermediul acestui Site declara si garanteaza ca are peste 16 ani, fiind pe deplin responsabil pentru aceasta declaratie. Utilizarea sistemelor, precum si a rezultatelor prelucrarii este interzisa cu privire la copiii care nu au împlinit aceasta vârsta fara consimtamântul parintilor/reprezentantilor legali ai acestora. În cazul în care, în ciuda eforturilor noastre rezonabile de prevenire, o astfel de prelucrare are totusi loc, o vom înceta odata ce observam faptul ca utilizatorii nu au împlinit vârsta mentionata mai sus.

Ce masuri adoptam pentru a va proteja datele cu caracter personal?

Ca raspuns la preocuparea CFG de a garanta securitatea si confidentialitatea datelor dumneavoastra, au fost adoptate nivelurile de securitate necesare pentru protectia datelor cu caracter personal si au fost instalate mijloacele tehnice disponibile pentru a preveni pierderea, utilizarea abuziva, modificarea, accesul neautorizat si furtul datelor cu caracter personal furnizate prin intermediul site-ului web. În orice caz, trebuie sa tineti cont de faptul ca masurile de securitate pe internet nu sunt infailibile.

Care sunt drepturile dumneavoastra cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal?

CFG va informeaza ca aveti dreptul de a obtine o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc.

În mod similar, CFG va informeaza ca aveti urmatoarele drepturi cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal:

  • De a accesa datele dumneavoastra: Aveti dreptul de a va accesa datele pentru a sti care dintre datele cu caracter personal pe care le prelucram va privesc si care sunt conditiile în care sunt prelucrate.
  • De a solicita rectificarea sau stergerea datelor dumneavoastra: În anumite circumstante, aveti dreptul de a rectifica datele cu caracter personal pe care le considerati inexacte si care va privesc, si care sunt supuse prelucrarii de catre CFG, precum si dreptul de a solicita stergerea datelor atunci când, printre alte motive, datele nu mai sunt necesare pentru scopurile în care au colectate.
  • De a solicita restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra: În anumite circumstante, aveti dreptul de a ne solicita restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra, caz în care va informam ca vom pastra datele în legatura cu care ati solicitat restrictionarea prelucrarii numai pentru exercitarea sau apararea unui drept în justitie.
  • La portabilitatea datelor dumneavoastra: În anumite circumstante, veti avea dreptul sa primiti datele personale care va privesc, si pe care ni le-ati furnizat, într-un format structurat utilizat în mod curent si care poate fi citit automat, precum si ca acestea sa fie transmise de CFG catre alt operator.
  • De a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra: În anumite circumstante si din motive legate de situatia dumneavoastra particulara, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra, caz în care prelucrarea va înceta, cu exceptia cazului în care trebuie sa continuam sa facem acest lucru din motive legitime imperioase sau pentru exercitarea sau apararea unui drept în justitie.
  • De a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automatizata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza pe aceasta în mod similar într-o maniera semnificativa.
  • De a depune o plângere la Autoritatea de Protectie a Datelor (ANSPDCP) si dreptul de a va adresa instantelor de judecata competente.

De asemenea, va reamintim ca aveti dreptul de a retrage orice consimtamânt pe care l-ati furnizat pentru prelucrarea datelor dumneavoastra, fara ca acest lucru sa afecteze legalitatea prelucrarii pe baza consimtamântului înainte de retragerea acestuia.

CFG va informeaza ca va puteti exercita drepturile asupra datelor dumneavoastra cu caracter personal prin oricare dintre urmatoarele canale:

  • Printr-o scrisoare adresata CAROLI FOODS GROUP S.R.L. cu punct de lucru si sediu ales pentru comunicari si corespondenta in Bucuresti, Bd. Timisoara nr. 26Z, cladirea Anchor Plaza, corp C, et.5, sector 6, cod postal 061331. Va rugam ca aceasta sa includa mentiunea „Protectia datelor”.
  • Printr-o solicitare adresata CAROLI FOODS GROUP S.R.L. la adresa de e-mail external@campofriofg.com

În ambele cazuri, CFG are dreptul, in conditiile prevederilor legale, de a solicita furnizarea de informatii suplimentare necesare pentru a confirma identitatea persoanei vizate, atunci care are indoieli intemeiate cu privire la identitatea persoanei fizice solicitante.

CFG va furniza informatiile solicitate în termen de maximum o luna de la primirea cererii. Acest termen se poate prelungi cu înca doua luni daca este necesar, în functie de complexitatea cererilor si de numarul acestora.

CFG va informeaza ca puteti depune o plângere la autoritatea de supraveghere competenta în materie de protectie a datelor. Cu toate acestea, va încurajam sa transmiteti în prima instanta reclamatia dumneavoastra responsabilului cu protectia datelor, pentru a fi solutionata în mod amiabil.